20 years experience in the IT world!

Кариера

Aдминистративен асистент во службата за сервис и техничка поддршка

AITONIX е една од најголемите компании за IT дистрибуција и изработка на софтвер која оперира на македонскиот пазар и на пазарите во соседните Балкански држави (Албанија, Косово, Бугарија). Благодарение на бизнис…

Junior Software Developers

AITONIX is one of the largest ICT wholesale distribution and software design company that operates on the Macedonian market and the neighboring markets as well, including Albania, Kosovo and Bulgaria.…
Во моментов нема други активни огласи.