20 years experience in the IT world!

Хардуер

AITONIX една од най-големите дистрибуторски компании за продажба на едро на IT производи която оперира на македонския пазар и пазарите от близкия балкански регион. Благодарение на бизнес принципите и политиката за качество на услугите които предлагаме, ние станахме ключов фактор в IT сектора, a нашата лоялност към партньорите и клиентите, нашия професионализъм и постоянство в работата са в основата на нашия успех.
Ние веќе 17 години соработуваме со најпопуларните ИТ компании во светот, а во нашето портфолио можете да најдете голем број на ИТ производи, главно поделени во следниве категории:

Компютри, лаптопи, компоненти

Таблети

Смартфони

Сървъри

Монитори и мултимедия

Принтери

Периферия

Софтуер

Част от нашите предимства, които са в основата на дългогодишното партньорство с нашите клиенти:

Богато портфолио

IT производи од реномирани светски брендови. Секогаш најнови и конкурентни модели кои одговараат на потребите на пазарот. Контактирајте го нашиот продажен тим и побарајте ја својата понуда.

Оn-stock продукти

Благодарение на утврдената политика за нарачки и складирање, можеме да понудиме големо разновидност и количини на производи кои се на залиха.

Конкурентни цени

Адекватните и конкурентни цени се постојан дел од нашата понуда. А долгорочната соработка со нас секогаш ви гарантира најдобрите услови на пазарот.

Промотивни програми

Инсентиви, back бонуси, маркетинг поддршка. Нашите партнери можат да сметаат на долгорочни програми за развој и подршка, кои го стимулираат нивниот бизнис.

Отложено плащане

Немате можност да го платите веднаш целиот износ на производите кои ви се потребни? Со нашата политика за одложено плаќање тоа нема да биде проблем.

Доставка в рамките на деня

Ви треба итно да го добиете тоа што го купувате? Со нас тоа не е никаков проблем. Можеме да ја испорачаме робата во текот на денот, на посакуваното од вас место.