20 years experience in the IT world!

Дистрибуција

AITONIX една од најголемите дистрибутерски компании за големопродажба на IT и кориснички производи која оперира на македонскиот пазар. Благодарение на бизнис принципите и политиката за квалитет на услугите кои ги нудиме, постанавме клучен фактор во IT секторот, a нашата лојалност кон партнерите и клиентите, професионализам и континуитет во работата се основата на нашиот успех.

Веќе 18 години соработуваме со најпопуларните и најбарани светски ИТ брендови, а во нашето портфолио можете да најдете голем број на ИТ производи, главно поделени во следниве категории:

Компјутери, лаптопи, компоненти

Таблети

Смартфони

Сервери

Монитори и мултимедија

Принтери

Периферија

Софтвер

Нашите предности, кои се основа на долгогодишната соработка со нашите клиенти:

Богато портфолио

IT производи од реномирани светски брендови. Секогаш најнови и конкурентни модели кои одговараат на потребите на пазарот. Контактирајте го нашиот продажен тим и побарајте ја својата понуда.

Оn-stock производи

Благодарение на утврдената политика за нарачки и складирање, можеме да понудиме големо разновидност и количини на производи кои се на залиха.

Конкурентни цени

Адекватните и конкурентни цени се постојан дел од нашата понуда. А долгорочната соработка со нас секогаш ви гарантира најдобрите услови на пазарот.

Промотивни програми

Инсентиви, back бонуси, маркетинг поддршка. Нашите партнери можат да сметаат на долгорочни програми за развој и подршка, кои го стимулираат нивниот бизнис.

Одложено плаќање

Немате можност да го платите веднаш целиот износ на производите кои ви се потребни? Со нашата политика за одложено плаќање тоа нема да биде проблем.

Достава за неколку дена

Ви треба итно да го добиете тоа што го купувате? Со нас тоа не е никаков проблем. Можеме да ја испорачаме робата во текот на денот, на посакуваното од вас место.