20 years experience in the IT world!

За нас

AITONIX е една од најголемите компании за IT дистрибуција и изработка на софтвер која оперира на македонскиот пазар и на пазарите во соседните Балкански држави (Албанија, Косово, Бугарија, Србија). Благодарение на бизнис принципите и политиката за квалитет на услугите кои ги нудиме, постанавме клучен фактор во IT секторот во Македонија.

Дознај повеќе

Станете наш партнер

Доколку сте заинтересирани за соработка со AITONIX, сакате да го зголемите вашето портфолио со производи и услуги од најреномираните светски брендови, тогаш испратете ни барање за регистрација како наш партнер. Вашето барање ќе биде разгледано од нашиот тим, а вие ќе бидете навремено информирани.

Аплицирај

Кариера

Тимот на AITONIX се состои од висококвалификувани професионалци, мотивирани да ги постигаат најдобрите резулати.
Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, доколку сте енергични, гладни за успеси и сигурни во своите квалитети, ќе ја очекуваме вашата апликација.

Слободни позиции

Дистрибуција

Ние сме официјален дистрибутер на голем број светски познати ИТ компании. Можеме да понудиме богато портфолио на ИТ производи во залиха, брза испорака и одлични работни услови. Нашата лојалност кон партнерите и клиентите, професионализам и континуитет во работата се основата на нашиот успех.

Повеќе
Софтверски решенија

Располагаме со оддел специјализиран за изработка на професионални софтверски решенија кои одговараат на потребите на вашиот бизнис. Тим на експерти, професионални во својата работа, од анализа на потребите, сѐ до изработка на финалниот производ. Побарајте нè за да ви дадеме идеи и да помогнеме да ја оптимизирате вашата работа.

Повеќе
Сервисен центар

Сервисниот центар FIXIO (подружница на АИТОНИКС АД) ги исполнува потребните меѓународни стандарди и ги поседува потребните сертификати за квалитет на услугите. Нашиот тим на искусни професионалци ќе се погрижи брзо и квалитетно да ги поправи вашите уреди. Со долгогодишно искуство и постојана надградба во согласност со растот и развојот на технологијата, ние сме способни да го решиме и најсложените проблеми.

Повеќе