20 years experience in the IT world!

RETH NESH

AITONIX është një nga kompanitë më të mëdha për distribuim dhe zhvillim të softuerit që operon në tregun e Maqedonisë dhe tregjet në vendet fqinje të Ballkanit (Shqipëri, Kosovë, Bullgari). Falë parimeve të biznesit dhe politikës së kualitetit së shërbimeve që ne ofrojmë, ne jemi faktor kyç në sektorin e IT-së në Maqedoni.

BËHU PARTNERI JONË

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me AITONIX, doni të rritni portofolion tuaj të produkteve dhe shërbimeve nga markat më të njohura të botës, atëherë na dërgoni kërkesë për regjistrim si partner i jonë. Kërkesa juaj do të kontrollohet nga ekipi ynë dhe do ju informojë ne kohë sa më të shkurtër.

KARIERA ME NE

Ekipi i AITONIX përbëhet nga profesionistë të kualifikuar, të motivuar për të arritur rezultatet më të mira. Nëse dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë, nëse jeni energjik, të uritur për sukses dhe jeni të sigurt në kualitetet tuaja, ne do të presim me padurim aplikimin tuaj.

DISTRIBUIMI

Ne jemi distributor zyrtar i shumë IT kompanive të njohura botërore. Ne ofrojmë një portofolio të pasur të IT produkteve në magazinë, dërgim të shpejtë dhe kushte të shkëlqyera të punës. Besnikëria jonë ndaj partnerëve dhe klientëve, profesionalizmi dhe kontinuiteti në punë janë baza e suksesit tonë.

Më shumë
ZGJIDHJE SOFTUERIKE

AITONIX ka departament për zgjidhje profesionale të softuerit që i përshtaten nevojave tuaja të biznesit. Një ekip ekspertësh, profesionist në punën e tyre, nga analiza e nevojave të klientit, deri tek produkti final. Na kontaktoni që tu japim ide dhe t’ju ndihmojmë të zgjidhni punën tuaj në mënyren më optimale .

Më shumë
SERVIS

Qendra për servisim FIXIO (nëndegë e AITONIX AD) plotëson standardet e nevojshme ndërkombëtare dhe disponon me gjithë certifikatet e nevojshme për kualitet të shërbimeve. Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë do të kujdeset që ti riparojë pajisjet tuaja shumë shpejt dhe me kualitet sa më te lartë. Me përvojë shumëvjeçare dhe përmirësime të vazhdueshme në përputhje me zhvillimin e teknologjisë, ne jemi të gatshëm të zgjidhim edhe problemet më komplekse të juaja.

Më shumë