20 years experience in the IT world!

Acronis

Acronis ги обединува заштитата на податоците и сајбер-безбедноста за да обезбеди интегрирана, автоматизирана сајбер-заштита што ги решава безбедноста, пристапноста, приватноста, автентичноста и безбедносните (SAPAS) предизвици на современиот дигитален свет.

Со флексибилни модели за распоредување кои одговараат на барањата на давателите на услуги и IT професионалците, Acronis обезбедува супериорна компјутерска заштита за податоци, апликации и системи со иновативен антималвер од нова генерација, бекап, опоравување од непогоди и крајно заштитени решенија за управување.

Со наградувани AI-базиран антималвер и блокчејн-базирани технологии за автентикација, Acronis ја штити секоја околина – од cloud, до хибрид, па сè до физичка – по ниска и предвидлива цена.

Acronis решенија

Acronis Cyber Protect

Acronis Cyber Protect ги интегрира бекапот и новата генерација на AI-базиран антималвер и управувањето со заштитата во едно решение. Интеграцијата на повеќе технологии за заштита во едно решение, не само што ја зголемува сигурноста – туку и го намалува времето потребно за учење, распоредување и одржување на решенијата. Со Acronis Cyber Protect добивате едно интегрирано решение кое обезбедува комплетна заштита од денешните закани.

Acronis Storage

Како софтверско дефинирано решение за складирање на податоци, Acronis Storage го исполнува ветувањето за брзо, универзално, безбедно, ефикасно, докажано складирање на податоци кое ги менаџира блок фајловите и податоците. Го трансформира просторот за складирање на податоци така што давателите на услуги да може да испорачуваат услуги богати со функции, да го елиминираат скапиот брендиран хардвер и да имаат контрола врз TCO.

Acronis Backup

Комбинирајќи бекап со технологии против рансомвер, Acronis Cyber Backup ја обезбедува заштитата која им е потребна на денешните организациии за да избегнат скапи застои, несреќни клиенти и изгубени приходи. Со поддршка за повеќе од 20 платформи, го штити секој обем на работа, скалира без ограничувања и заштедува пари.

Acronis True Image

Acronis True Image Cloud е софтвер заснован на претплата плус услуга којa овозможува локален и онлајн бекап со неограничен cloud бекап и
нуди бекап за селекција на мобилни телефони и таблети.
Сукцесивните верзии на Acronis True Image се локалните
бекап изданија.