20 years experience in the IT world!

Motorola

AITONIX е официјален дистрибутер на Motorola и нуди на пазарот голем избор на смартфони од познатиот амерички бренд.

Motorola е компанијата која ја создаде индустријата за мобилни комуникации и ги има измислено повеќето протоколи и технологии кои овозможуваат мобилни комуникации, вклучувајќи го и првиот мобилен телефон, првата базна станица и прилично сè друго помеѓу нив.

Денес Motorola го комбинира тој пионерски дух со посветеност кон потрошувачите. Затоа телефоните од брендот Motorola работат на Android, најпопуларниот оперативен систем во светот. Android носи отвореност која го обликуваше интернетот за мобилниот свет. Тоа е, исто така, зошто Motorola e првата компанија која го донесе производството на смартфони во САД и им овозможи на луѓето да го прилагодат сопствениот телефонски дизајн.

Во изминатите 80 години, инженерите на Motorola продолжуваат со пронаоѓањето на нови начини за обновување на технологиите. Денес Motorola продолжуваат да барат нови можности за да ги променат животите на луѓето на подобро преку магијата на мобилноста.

Види ги производите на Motorola

Нашите предности, кои се основа на долгогодишната соработка со нашите клиенти:

Богато портфолио

IT производи од реномирани светски брендови. Секогаш најнови и конкурентни модели кои одговараат на потребите на пазарот. Контактирајте го нашиот продажен тим и побарајте ја својата понуда.

Оn-stock производи

Благодарение на утврдената политика за нарачки и складирање, можеме да понудиме големо разновидност и количини на производи кои се на залиха.

Конкурентни цени

Адекватните и конкурентни цени се постојан дел од нашата понуда. А долгорочната соработка со нас секогаш ви гарантира најдобрите услови на пазарот.

Промотивни програми

Инсентиви, back бонуси, маркетинг поддршка. Нашите партнери можат да сметаат на долгорочни програми за развој и подршка, кои го стимулираат нивниот бизнис.

Одложено плаќање

Немате можност да го платите веднаш целиот износ на производите кои ви се потребни? Со нашата политика за одложено плаќање тоа нема да биде проблем.

Достава за неколку дена

Ви треба итно да го добиете тоа што го купувате? Со нас тоа не е никаков проблем. Можеме да ја испорачаме робата во текот на денот, на посакуваното од вас место.