20 years experience in the IT world!

Philips

AITONIX е официјален дистрибутер на брендот Philips и нуди на пазарот голем избор на телевизори и монитори од познатиот бренд.

Philips e водена од богатата историја на иновации на брендот за донесување супериорна технологија и услуги на пазарот со фокус на одржливост. Со над 40 години искуство и деловни активности во сите индустрии.

Комбинирајќи го дизајнот и иновациите со оперативната совршеност и флексибилност, Philips уредите се висококвалитетни, паметни и лесни за употреба со софистициран стил.

Види ги производите на Philips

Нашите предности, кои се основа на долгогодишната соработка со нашите клиенти:

Богато портфолио

IT производи од реномирани светски брендови. Секогаш најнови и конкурентни модели кои одговараат на потребите на пазарот. Контактирајте го нашиот продажен тим и побарајте ја својата понуда.

Оn-stock производи

Благодарение на утврдената политика за нарачки и складирање, можеме да понудиме големо разновидност и количини на производи кои се на залиха.

Конкурентни цени

Адекватните и конкурентни цени се постојан дел од нашата понуда. А долгорочната соработка со нас секогаш ви гарантира најдобрите услови на пазарот.

Промотивни програми

Инсентиви, back бонуси, маркетинг поддршка. Нашите партнери можат да сметаат на долгорочни програми за развој и подршка, кои го стимулираат нивниот бизнис.

Одложено плаќање

Немате можност да го платите веднаш целиот износ на производите кои ви се потребни? Со нашата политика за одложено плаќање тоа нема да биде проблем.

Достава за неколку дена

Ви треба итно да го добиете тоа што го купувате? Со нас тоа не е никаков проблем. Можеме да ја испорачаме робата во текот на денот, на посакуваното од вас место.