20 years experience in the IT world!

MSI

AITONIX е официјален дистрибутер на MSI, водечкиот светски гејминг бренд и најдоверливото име во светот на гејмерите.

Нивните принципи се засноваат на напреден дизајн, потрага по извонредност и технолошки иновации. Интегрирајќи ги најпосакуваните екстремни перформанси на гејмерите, реалистичните визуелни содржини, автентичниот звук, прецизната контрола и беспрекорните стриминг функции во своите гејминг ригови, MSI им овозможува на гејмерите неверојатно искуство. Одлучноста да се надминат достигнувањата од минатото го направи MSI “True Gaming” бренд низ целата индустрија.

Види ги производите на MSI

Нашите предности, кои се основа на долгогодишната соработка со нашите клиенти:

Богато портфолио

IT производи од реномирани светски брендови. Секогаш најнови и конкурентни модели кои одговараат на потребите на пазарот. Контактирајте го нашиот продажен тим и побарајте ја својата понуда.

Оn-stock производи

Благодарение на утврдената политика за нарачки и складирање, можеме да понудиме големо разновидност и количини на производи кои се на залиха.

Конкурентни цени

Адекватните и конкурентни цени се постојан дел од нашата понуда. А долгорочната соработка со нас секогаш ви гарантира најдобрите услови на пазарот.

Промотивни програми

Инсентиви, back бонуси, маркетинг поддршка. Нашите партнери можат да сметаат на долгорочни програми за развој и подршка, кои го стимулираат нивниот бизнис.

Одложено плаќање

Немате можност да го платите веднаш целиот износ на производите кои ви се потребни? Со нашата политика за одложено плаќање тоа нема да биде проблем.

Достава за неколку дена

Ви треба итно да го добиете тоа што го купувате? Со нас тоа не е никаков проблем. Можеме да ја испорачаме робата во текот на денот, на посакуваното од вас место.